Confidentialitate
Administratie / Confidentialitate

Accesand Site-ul, sunteti de acord cu utilizarea informatiilor conform Politicii de Confidentialitate.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca pe site-ul www.gfmgroup.ro pot exista legaturi cu site-uri externe care nu fac parte integranta a politicii noastre de confidentialitate. Aceste site-uri, precum si alte site-uri care pot avea legaturi cu acest site, nu sunt reglementate de aceasta declaratie de confidentialitate. Recomandam vizitatorilor sa citeasca politicile de confidentialitate care guverneaza site-urile respective inainte de a dezvalui informatii cu caracter personal.

Daca aveti intrebari cu privire la prezenta declaratie de confidentialitate, sau in cazul in care considerati ca preocuparile dumneavoastra nu au fost abordate, va rugam trimiteti intrebarile dumneavoastra administratorilor acestui site folosind link-ul Sesizari

Colectarea informatiilor

In calitate de vizitator, nu trebuie sa prezentati date cu caracter personal pentru a folosi acest site. Site-ul colecteaza numai date cu caracter personal furnizate in mod explicit si voluntar de catre vizitatori. Aceste informatii pot contine, fara insa a se limita la acestea: numele, functia, adresa companiei, numarul de telefon si/sau de fax si adresa e-mail.

De asemenea, putem colecta informatii cu caracter personal, daca va inregistrati pe acest site, folosind un cont de retea sociala furnizat de o terta parte (incluzand, dar fara a se limita la, LinkedIn, Facebook si Twitter). De exemplu, acest site va permite sa va inregistrati si sa creati un cont utilizand datele de autentificare pe care le utilizati pentru retelele sociale. Putem colecta ID-ul si / sau numele de utilizator asociate contului de retea sociala si orice informatii sau continut partajat prin reteaua social media, cum ar fi poza de profil, adresa de e-mail si ziua de nastere. Informatiile pe care le colectam depind de setarile de confidentialitate pe care le aveti definite pe site-ul de retea sociala, prin urmare, va rugam sa consultati Declaratia sau Politica de Confidentialitate corespunzatoare. Cand accesati acest site prin intermediul contului dvs. de retea sociala, va dati acordul ca noi sa colectam si sa utilizam informatiile dvs. in conformitate cu aceasta Declaratie de Confidentialitate. De asemenea, putem memora si salva orice continut pe care ni-l puneti la dispozitie, inclusiv, dar fara a ne limita la acestea, postari pe blog-uri, forum-uri, wiki-uri si alte aplicatii social media si servicii pe care le oferim.

Nu cautam niciun fel de informatii sensibile (ex. date privind rasa sau originea etnica, orientarile religioase, cazier judiciar, sanatate fizica sau psihica sau orientare sexuala) de la vizitatori. Vom obtine, daca acest lucru este necesar, consimtamantul explicit al vizitatorilor la colectarea si folosirea respectivelor informatii.

Divulgarea informatiei catre Terte parti

Putem pune la dispozitia entitatilor din GfmGroup informatiile cu caracter personal furnizate de dumneavoastra pentru a va putea oferi informatii de interes sau pentru a realiza cercetari de piata sau alte sondaje. Informatiile cu caracter personal pot fi de asemenea divulgate entitatilor din GfmGroup si tertilor pentru a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra, ca parte a unui proces tranzactional precum vanzari, cesiuni, reorganizari, fuziuni si achizitii, sau in orice alta situatie cand entitatile respective administreaza informatiile in numele nostru.

Divulgarea informatiei poate viza transferul de informatii cu caracter personal catre tari sau regiuni care sunt guvernate de reglementari in domeniul protectiei datelor diferite de cele din tara dumneavoastra.

Informatiile cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate organelor de aplicare a legii, institutiilor de reglementare sau altor agentii guvernamentale, ori unor terti, pentru conformarea la obligatiile sau cerintele legale.publicat:
Pentru a va dezabona de la newsletter-ul Blog-ului introduceti-va adresa de email mai jos:

Stiri Gfm
03 Mar 2015 GfmGroup a lansat cel mai avansat sistem de resurse umane pe care il pune la dispozitie clientilor sai prin intermediul site-ului www.gfmgroup.ro. 

Astfel fiecare client GFM are posibilitatea de a vizualiza registrul de salariati permanent si a realiza managementul resurselor umane 24/7 online.

Printre functionalitatile deja existente mentionam, generarea documentelor de angajare , a actelor aditionale, a deciziilor de incetare si a adeverintelor de vechime.

Toate aceste functionalitati vor fi completate in viitorul apropiat de alte functionalitati cu privire la desfasurarea activitatii zilnice a unui manager de resurse umane.

Modulul Online de Resurse Umane este gratuit si standard in cadrul unui contract de servicii de Contabilitate si Resurse GfmGroup. 
Administratie
Termeni si ConditiiWebsite DisclaimerCariere ConfidentialitateSugestii si ReclamatiiModul Cookie
Gfm Group
Constanta Str. Cpt. Petre Romulus nr 28 Bucuresti Str. Matei Voievod nr 29 Corp A, et. 1 Brasov Str. Dr. Victor Babes nr.36 et.2 Birou 2.8 - Cladirea Triconprest Dept. Comercial National - 0768198995
Newsletter
Ultimii Clienti ARCHITEXDESIGNS S.R.L. ASTREEA M S.R.L. M.L.M QWBICK KONSTRUCT S.R.L. D & R INTERNAĊ˘IONAL LTD S.R.L.
//