Simulator taxe
Informatii / Simulator taxe
venit cheltuieli cu TVA cheltuieli fara TVA platitor de TVA

Indrumator

Simulatorul de taxe reprezinta o consultanta in alegerea schemei de taxe si impozite conforme cu legislatia romana. Mentionam ca exista diferente legale intre cele doua forme juridice SRL si PFA, cea din urma avand anumite limite conform legii. 

De asemenea Impozitul pe Venit de 3% este aplicabil societatilor sub o anumita cifra de afaceri ( 219.700 Ron )

Explicarea termenilor folositi

Profit Operational - reprezinta profitul brut ( neimpozitat ) si este reprezentat de suma totala a veniturilor din exploatare din s-au scazut cheltuielile

Dividente - reprezinta venitul pe persoana fizica a asociatilor din cadrul societatii ( dupa taxarea cu impozitul pe dividente )

Stiri Gfm
03 Mar 2015 GfmGroup a lansat cel mai avansat sistem de resurse umane pe care il pune la dispozitie clientilor sai prin intermediul site-ului www.gfmgroup.ro. 

Astfel fiecare client GFM are posibilitatea de a vizualiza registrul de salariati permanent si a realiza managementul resurselor umane 24/7 online.

Printre functionalitatile deja existente mentionam, generarea documentelor de angajare , a actelor aditionale, a deciziilor de incetare si a adeverintelor de vechime.

Toate aceste functionalitati vor fi completate in viitorul apropiat de alte functionalitati cu privire la desfasurarea activitatii zilnice a unui manager de resurse umane.

Modulul Online de Resurse Umane este gratuit si standard in cadrul unui contract de servicii de Contabilitate si Resurse GfmGroup. 
Administratie
Termeni si ConditiiWebsite DisclaimerCariere ConfidentialitateSugestii si ReclamatiiModul Cookie
Gfm Group
Constanta Str. Cpt. Petre Romulus nr 28 Bucuresti Str. Matei Voievod nr 29 Corp A, et. 1 Brasov Str. Dr. Victor Babes nr.36 et.2 Birou 2.8 - Cladirea Triconprest Dept. Comercial National - 0768198995
Newsletter
Ultimii Clienti ARCHITEXDESIGNS S.R.L. ASTREEA M S.R.L. M.L.M QWBICK KONSTRUCT S.R.L. D & R INTERNAĊ˘IONAL LTD S.R.L.
//